Kompot z neloupaných broskví
55 min.
Ingredience
- 3kilogramyBroskve
- 1kilogramCukr krystal
- 1,5litryVoda pitná
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
504 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
129 g
Vláknina
5 g
Cukr
125 g
Postup přípravy
- 1Použijeme menší, zralé broskve. Důkladně je omyjeme a necháme okapat. Poté je rozdělíme do sklenic.
- 2Cukr rozmícháme ve vodě, povaříme a necháme vychladnout. Nálevem zalijeme ovoce, sklenice uzavřeme, naskládáme na mřížku zavařovacího hrnce a při teplotě 85°C sterilujeme 25 minut. Po vychladnutí vyjmeme a odložíme na temné místo.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.