Kompot z neloupaných broskví

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
504 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
129 g
Vláknina
5 g
Cukr
125 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Použijeme menší, zralé broskve. Důkladně je omyjeme a necháme okapat. Poté je rozdělíme do sklenic.
  • 2
    Cukr rozmícháme ve vodě, povaříme a necháme vychladnout. Nálevem zalijeme ovoce, sklenice uzavřeme, naskládáme na mřížku zavařovacího hrnce a při teplotě 85°C sterilujeme 25 minut. Po vychladnutí vyjmeme a odložíme na temné místo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.