Kompot ze sušeného ovoce
50 min.
Ingredience
- 1lžíceCitronová šťáva
- 200gramůHrušky sušené
- 100gramůCukr krupice
- 100gramůŠvestky sušené
- 1hrnekKřížaly (sušená jablka)
- 1špetkaSkořice mletá
- 3kusyHřebíček
- 1lžíceCitronová kůra
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
711 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
190 g
Vláknina
19 g
Cukr
163 g
Postup přípravy
- 1Sušené ovoce omyjeme, vložíme do kastrolu, zalijeme vodou tak, aby bylo potopeno a necháme tak dlouho, až nabobtná.
- 2Poté vmícháme cukr, koření, v téže vodě uvaříme.
- 3Před podáváním vmícháme citronovou kůru a šťávu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.