Koňakový krém s mascarpone

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
19 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
13 g
Cukr
31 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žloutky vyšleháme s cukrem, přidáme mascarpone a ještě chvíli šleháme.
  • 2
    Z bílků ušleháme pevný sníh, přidáme cukr a zlehka promícháme se žloutkovou hmotou. Přilijeme vaječný koňak a rum. Necháme několik hodin odležet v chladu.
  • 3
    Krém podáváme ve skleničkách na sekt ozdobený čerstvými jahodami a přelitý karamelem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.