Konzervované kuře dušené na másle
140 min.
Ingredience
- 1kusKuře
- 80gramůMáslo čerstvé
- 50gramůCibule
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 2lžičkySůl
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
711 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
54 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
204 mg
Cukr
371 mg
Postup přípravy
- 1Větší kuře důkladně očistíme, omyjeme a naporcujeme.
- 2V kastrolu rozehřejeme máslo a necháme na něm zpěnit nadrobno nasekanou cibuli. Zaprášíme paprikou, vložíme maso, osolíme a dusíme do poloměkka.
- 3Z kuřete odstraníme větší kosti a maso rozdělíme do čistých sklenic. Zalijeme šťávou z dušení a ihned zavíčkujeme.
- 4Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu.
- 5Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.