Koprová polévka

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
152 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
7 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
362 mg
Cukr
122 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vodou, rozšleháme a povaříme 20 minut. Přidáme bujón, sůl a rozšlehané vejce, které necháme v polévce srazit.
  • 2
    Do polévky přilijeme mléko, uvedeme do varu, přisypeme jemně nasekaný kopr a necháme jen přejít varem.
  • 3
    Žemli nakrájenou na kostičky opražíme nasucho na teflonové pánvi a podáváme zvlášť k polévce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.