Korálová vejce
25 min.
Ingredience
- 8kusůVejce slepičí
- 8kusůRajčata
- 1špetkaSůl
- 1kusSalát hlávkový
- 1,5lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
18 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Rajčata krátce spaříme, zchladíme, oloupeme a nakrájíme je na větší kousky.
- 2Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme rajčata a osolíme. Když se šťáva zpola odpaří, přilijeme rozšlehaná, osolená vejce a na mírném ohni za občasného míchání je necháme ztuhnout. Rajčata musí zůstat v kouscích.
- 3Hotový pokrm zdobíme listy salátu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.