Kořeněná játra s houbami

27 min.
Čína

Ingredience

    • 600gramůJátra vepřová
    • 0,5lžíceSolamyl
    • 80gramůŽampiony čerstvé
    • 2stroužkyČesnek
    • 3kusyCibulka jarní
    • 1lžičkaCukr krupice
    • 100gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
    • 2,5lžíceSójová omáčka
    • 150mililitrůHovězí vývar základní
    • 60mililitrůVíno červené
    • 60mililitrůOlej rostlinný
    • 0,25lžičkaPaprika mletá pálivá
    • 0,25lžičkaZázvor mletý
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
376 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
21 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná játra nakrájíme na tenčí plátky, žampiony očistíme a pokrájíme na tenké plátky, fazolky slijeme, necháme okapat a rozkrájíme na menší kousky, česnek rozdrtíme, cibulky krájíme nadrobno.
  • 2
    Játra obalíme v Solamylu a z obou stran je zprudka osmažíme na oleji, přidáme cibulky, houby, česnek, koření, vývar, víno, sójovou omáčku, cukr, chvilku povaříme. Na závěr vmícháme fazolky a prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.