Kořeněné koroptve na slanině
60 min.
Ingredience
- 2kusyKoroptev
- 80gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1hrnekVoda pitná
- 8kusůJalovec
- 150gramůSlanina vepřová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1338 kcal
Bílkoviny
183 g
Tuky
44 g
Sacharidy
29 g
Vápník
4 g
Železo
23 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné, vykuchané a omyté koroptve protáhneme částí slaniny, osolíme a okořeníme roztlučeným jalovcem.
- 2Do každé koroptve vložíme plátek slaniny a kousek másla a na prsíčka položíme ještě plátek slaniny.
- 3Koroptve vložíme do pekáče na máslo a pečeme v troubě za občasného podlévání vodou doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.