Kořeněné řízky ze srnčí kýty v těstíčku
18 min.
Ingredience
- 600gramůSrnčí kýta
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 1lžičkaKoření grilovací
- 80mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
- Na těstíčko
- 200mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 2kusyVejce slepičí
- 4lžíceMouka pšeničná hladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
483 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
28 g
Sacharidy
4 g
Cukr
223 mg
Vápník
1 g
Postup přípravy
- 1Kýtu nakrájíme na menší řízky, naklepeme, potřeme hořčicí, osolíme a posypeme grilovacím kořením. Maso namáčíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
- 2Těstíčko připravíme smícháním piva, vajec a mouky dohladka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.