Kornoutky nori s grilovaným lososem
22 min.
Ingredience
- 150gramůLosos - filety
- 60gramůŘeřicha
- 60gramůŘedkev Takuan
- 40gramůOkurka salátová
- 40gramůŘasa Nori
- 200gramůRýže dušená
- 10gramůWasabi pasta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
108 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
1 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
548 mg
Postup přípravy
- 1Filety z lososa bez kůže rozkrájíme na velmi tenké plátky, rozložíme na plech, vložíme pod gril a grilujeme z obou stran, až budou křupavé. Dáme stranou a necháme vychladnout. Salátovou okurku pokrájíme na nudličky, ředkev na slabé plátky, řeřichu sekáme nadrobno. Plátky řasy nori úhlopříčně rozřízneme na trojúhelníky, pokryjeme vrstvou dušené rýže, potřeme pastou wasabi, přiložíme okurku, ředkev, zavineme do kornoutků, upravíme na talířky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 26. 7. 2017
Kornoutky nori s grilovaným lososem
To zní skvěle 😉 Musíme vyzkoušet 😋