Kornoutky nori s kaviárem
24 min.
Ingredience
- 120gramůVepřová kýta
- 150gramůCuketa
- 100gramůAvokádo
- 10mililitrůCitronová šťáva
- 40gramůŘasa Nori
- 150gramůRýže dušená
- 8gramůWasabi pasta
- 40gramůKaviár
- 15mililitrůOcet rýžový
- 15gramůOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
210 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
13 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Maso z kýty rozkrájíme na nudličky, vložíme do pánve s rozpáleným olejem a osmahneme. Cuketu nakrájíme na drobné hranolky, avokádo oloupeme, dužinu pokrájíme na tenké plátky a pokapeme citronovou šťávou.
- 2Plátky řasy nori úhlopříčně rozstřihneme na trojúhelníky, pokryjeme vrstvou dušené rýže, potřeme troškou pasty wasabi, pokapeme octem, navrch položíme plátky masa, cuketu, avokádo, zavineme do kornoutků, vršek ozdobíme červeným kaviárem, upravíme na talířky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.