Korsický chléb

195 min.
Evropa

Ingredience

    • 500gramůMouka pšeničná celozrnná
    • 150gramůSýr ovčí tvrdý - Pecorino
    • 100gramůKlobása Chorizo
    • 5gramůSůl
    • 10gramůDroždí sušené
    • 200mililitrůVoda pitná
    • 40mililitrůOlej olivový
    • 20gramůCukr krupice
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
658 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
27 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
10 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nalijeme vodu a olej, přisypeme cereální mouku, cukr, sůl a promícháme. Dáme do nádoby domácí pekárny, přidáme sušené droždí a nastavíme program na celozrnný chléb. Po zaznění signálu přidáme na kostičky nakrájený ovčí sýr a klobásu chorizo a necháme péct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.