Kotlety s kardamomem

50 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
543 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
19 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži uvaříme dle návodu, přikryjeme a necháme dojít.
  • 2
    Naklepané vepřové kotlety bez kostí nakrájíme na tenké nudličky. V misce si připravíme marinádu ze zázvoru, kajenského pepře a medu. Z listů bílého zelí nakrájíme asi 4 cm široké pruhy. Maso opláchneme vlažnou vodou, necháme okapat a také pokrájíme na nudličky nebo na malé kousky.
  • 3
    Na třech lžících rozpáleného oleje ve woku osmažíme zelí s kardamomem, přidáme koření kari a uvařenou dlouhozrnnou rýži. Vše smícháme a vyjmeme z pánve.
  • 4
    Přilijeme zbylý olej, rozpálíme a prudce osmažíme nudličky masa, přidáme směs a vše znovu smícháme dohoromady.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.