Kotlety v medové marinádě

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
443 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
23 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
698 mg
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Suroviny na marinádu smícháme v širší míse, kotlety naklepeme, nažízneme na okrajích a ponoříme do marinády. Zakryjeme fólií a necháme přes noc marinovat v chladnu.
  • 2
    Druhý den kotlety opečeme na rozpáleném grilu, 7 minut z každé strany, vícekrát otočíme a potíráme marinádou.
  • 3
    Podáváme s natrhaným ledovým salátem s nasekanou petrželkou, pokapaným citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.