Kotlety v sójové marinádě

33 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
28 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety očistíme, vložíme do misky, přelijeme marinádou (dobře všechny kotlety marinádou obalíme) a pod fólií necháme maso alespoň 3 hodiny marinovat.
  • 2
    Odleželé kotlety položíme na olejem potřený rošt a v grilu předehřátém na vyšší teplotu pečeme po každé straně asi 8 minut. Během grilování potíráme marinádou. Poté pod gril vložíme plátky pomeranče, které jsme rovněž potřeli marinádou. Grilujeme zhruba minutu po každé straně.
  • 3
    Kotlety podáváme ozdobené plátky pomeranče.
  • 4
    Na marinádu v misce promícháme jemně mletý zázvor, olej, sójovou omáčku, pepř a hořčici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.