Kovářská žebírka
55 min.
Ingredience
- 600gramůVepřová žebra
- 1lžíceMed včelí
- 1špetkaKoriandr mletý
- 1lžičkaTymián sušený
- 3lžíceOlej rostlinný
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaKoření grilovací
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
486 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
40 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
175 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Vepřová žebra vcelku omyjeme a osušíme.
- 2Připravíme marinádu smícháním koriandru, tymiánu, grilovacího koření, medu, prolisovaného česneku, oleje a citronové šťávy. Nalijeme na maso a necháme marinovat 24 hodin.
- 3Žebírka zvolna grilujeme asi 45 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.