Kovbojský kotlík
40 min.
Ingredience
- 600gramůBrambory
- 100gramůProtlak rajčatový sterilovaný
- 400gramůFazole
- 100gramůHrášek
- 100gramůFazolové lusky
- 200gramůKukuřice
- 100gramůSýr Eidam uzený 45%
- 20mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
753 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
18 g
Sacharidy
111 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Oloupané brambory (pokrájené na plátky) uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Poté je scedíme a do vymazaného pekáče naskládámě polovinu z nich na dno, potřeme olejem. Všechnu zeleninu smícháme dohromady, přidáme rajčatový protlak a kousky sýra, směs vysypeme do pekáče na brambory. Vše pokryjeme zbylou polovinou brambor a dáme na 30 minut péct do trouby při 200°C.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.