Kovbojský kotlík

40 min.
Evropa

Ingredience

    • 600gramůBrambory
    • 100gramůProtlak rajčatový sterilovaný
    • 400gramůFazole
    • 100gramůHrášek
    • 100gramůFazolové lusky
    • 200gramůKukuřice
    • 100gramůSýr Eidam uzený 45%
    • 20mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
753 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
18 g
Sacharidy
111 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory (pokrájené na plátky) uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Poté je scedíme a do vymazaného pekáče naskládámě polovinu z nich na dno, potřeme olejem. Všechnu zeleninu smícháme dohromady, přidáme rajčatový protlak a kousky sýra, směs vysypeme do pekáče na brambory. Vše pokryjeme zbylou polovinou brambor a dáme na 30 minut péct do trouby při 200°C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.