Kozí sýr s medem na perníku
18 min.
Ingredience
- 160gramůPerník
- 320gramůSýr kozí
- 80gramůMed včelí
- 25gramůMáslo čerstvé
- 10gramůSkořice mletá
- 40gramůPažitka
- 30gramůOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
599 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
12 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
2 g
Cukr
19 g
Postup přípravy
- 1Perník nakrájíme na plátky a opečeme nasucho v topinkovači. V misce smícháme med se skořicí, kozí sýr nakrájíme na silnější plátky, které obalíme ve směsi medu a skořice. V pánvi rozehřejeme máslo s olejem, přiložíme plátky sýra a osmažíme z obou stran do zlatova.
- 2Na každý plátek perníku položíme porci smaženého sýra, posypeme posekanou pažitkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.