Krabí maso s bambusem
30 min.
Ingredience
- 400gramůKrab
- 1kusVaječný bílek slepičí
- 2lžičkySolamyl
- 3lžíceOlej rostlinný
- 100gramůBambusové výhonky
- 1kusPórek
- 200mililitrůVývar zeleninový
- 1lžíceVíno rýžové čínské
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaWeisu
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
15 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Očištěné krabí maso nadrobno nakrájíme a promícháme s bílkem, škrobem rozmíchaným s trochou vody a se solí. Smažíme na pánvi na rozehřátém oleji dozlatova. Maso vyjmeme a necháme okapat.
- 2Do pánve vložíme bambusové výhonky a pórek, obojí nakrájené na plátky. Zalijeme trochou vývaru a po chvíli přidáme měkké maso. Ochutíme vínem, wei-su, solí a zahustíme zbylým škrobem rozmíchaný s trochou vody.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.