Krabí maso s bambusem

30 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
15 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné krabí maso nadrobno nakrájíme a promícháme s bílkem, škrobem rozmíchaným s trochou vody a se solí. Smažíme na pánvi na rozehřátém oleji dozlatova. Maso vyjmeme a necháme okapat.
  • 2
    Do pánve vložíme bambusové výhonky a pórek, obojí nakrájené na plátky. Zalijeme trochou vývaru a po chvíli přidáme měkké maso. Ochutíme vínem, wei-su, solí a zahustíme zbylým škrobem rozmíchaný s trochou vody.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.