Krajková kolečka

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
537 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
33 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
3 g
Cukr
34 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si na pečení koleček dva plechy, které vymažeme tukem. Troubu předehřejeme na teplotu 190 °C.
  • 2
    Mandle umeleme a smícháme s ostatními sypkými ingrediencemi.
  • 3
    V hlubší pánvi rozehřejeme máslo, přidáme do něj všechny suroviny a pečlivě vymícháme. Na plechu tvoříme z vrchovaté lžičky směsi kolečka. Protože se těsto při pečení rozlije, musíme kolečka dávat alespoň 6 centimetrů od sebe. Pečeme je do zezlátnutí, což je zhruba 5 minut. Kolečka nejprve necháme na plechu mírně vychladnout, aby se nám při přenášení nepokroutila. Poté je širokou špachtlí přeneseme na mřížku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.