Králičí kýta na víně s žampiony

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
17 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
460 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kýtu prošpikujeme proužky slaniny, česnek drobně nasekáme, žampiony nakrájíme na plátky. V 250 ml vody uvaříme 1/4 kostky masoxu.
  • 2
    V hlubším rendlíku na oleji orestujeme maso, zalijeme vývarem a pod poklicí dusíme. Když je maso téměř měkké, přidáme česnek, bílé víno, žampiony, rajčatový protlak a dusíme doměkka. Maso podáváme s necezenou omáčkou. Jako přílohu volíme vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.