Králičí maso zapečené s kapustou a šunkou

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
18 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Vápník
196 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králičí maso osolíme a ze všech stran opečeme na oleji. Hlávkovou kapustu rozebereme na listy, skrojíme silná žebra, uvaříme v 500 ml vody a necháme okapat. V 250 ml vody uvaříme kostku hovězího vývaru.
  • 2
    Dno ohnivzdorné mísy vyložíme uvařenými kapustovými listy, na ně položíme jednu porci králičího masa, tu překryjeme plátkem šunky a opakujeme. Nakonec položíme kapustové listy, vše zalijeme vývarem z kostí a v troubě předehřáté na 190 °C pečeme, dokud není maso měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.