Králičí řízky v těstíčku

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
722 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
62 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
32 mg
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, omyté a osušené králičí maso nakrájíme na řízky, mírně naklepeme a osolíme.
  • 2
    Z vajec, mléka, soli, hladké mouky a 1 lžíce oleje umícháme těstíčko. Řízky namočíme do těstíčka a smažíme po obou stranách na pánvi na oleji.
  • 3
    Usmažené řízky upravíme na talíře a podáváme s dílkem omytého citronu.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a zeleninový salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.