Králík jako bažant
80 min.
Ingredience
- 600gramůKrálík hřbet
- 1lžičkaSůl
- 50gramůSlanina vepřová
- 50gramůVepřové sádlo škvařené
- 500mililitrůVoda pitná
- 1kusCibule
- 0,5lžičkaNové koření celé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
272 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
14 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
479 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Králičí maso (hřbet nebo zadek) omyjeme, osolíme a prošpikujeme na hranolky nakrájenou slaninou.
- 2V kastrolu na sádle zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme připravené maso a opečeme ze všech stran. Zalijeme horkou vodou, přidáme nové koření a pod pokličkou dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.