Králík na hořčičné omáčce
60 min.
Ingredience
- 150mililitrůVývar zeleninový
- 3lžíceHrozinky
- 40gramůMáslo čerstvé
- 150gramůCréme fraiche
- 1lžíceHořčice
- 1kilogramKráličí maso
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
622 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
38 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
978 mg
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Do 50 ml zeleninového vývaru namočíme rozinky.
- 2Na pánvi rozehřejeme máslo a osolené, opepřené a naporcované králičí maso opečeme ze všech stran.
- 3Podlijeme vývarem, zakryjeme pokličkou a necháme vařit 30 minut.
- 4Když maso změkne, přidáme hořčici, creme fraiche a rozinky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.