Králík na slanině se zeleninou

60 min.
Česká republika

Ingredience

      • 2lžíceMáslo čerstvé
      • 150gramůAnglická slanina
      • 4lžíceZeleninová směs pod svíčkovou - mražená
      • 4lžíceKoření grilovací
      • 4gramySůl
      • 400gramůKráličí stehna
      • 1decilitrVoda pitná
    Počet porcí:
    2

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    785 kcal
    Bílkoviny
    48 g
    Tuky
    66 g
    Sacharidy
    2 g
    Vláknina
    204 mg
    Vápník
    4 g
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Králičí nožky očistíme, propláchneme pod tekoucí vodou, důkladně okořeníme solí a grilovacím kořením a urovnáme do tukem vymazané zapékací nádoby. Troubu předehřejeme na 250 °C.
    • 2
      Porce králíka posypeme nasekanou slaninou a mraženou zeleninou, podlijeme vodou. Takto připravené porce králíka pečeme v troubě do změknutí.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.