Králík v leču

55 min.
Česká republika

Ingredience

    • 600gramůKráličí maso
    • 40mililitrůOlej rostlinný
    • 1kusCibule
    • 300gramůLečo sterilované
    • 1lžičkaPaprika mletá sladká
    • 1lžičkaSůl
    • 100gramůZakysaná smetana
    • 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
376 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
24 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
519 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na oleji zpěníme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli. Vmícháme mletou papriku, vložíme omyté, osušené a osolené porce králíka a pod pokličkou chvilku dusíme. Podlijeme horkou vodou a dusíme do poloměkka.
  • 2
    Potom k masu přidáme lečo, dusíme doměkka a nakonec podlijeme smetanou. Necháme jen přejít varem.
  • 3
    Můžeme podávat s těstovinami nebo s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.