Králík v leču
55 min.
Ingredience
- 600gramůKráličí maso
- 40mililitrůOlej rostlinný
- 1kusCibule
- 300gramůLečo sterilované
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžičkaSůl
- 100gramůZakysaná smetana
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
376 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
24 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
519 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V kastrole na oleji zpěníme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli. Vmícháme mletou papriku, vložíme omyté, osušené a osolené porce králíka a pod pokličkou chvilku dusíme. Podlijeme horkou vodou a dusíme do poloměkka.
- 2Potom k masu přidáme lečo, dusíme doměkka a nakonec podlijeme smetanou. Necháme jen přejít varem.
- 3Můžeme podávat s těstovinami nebo s rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.