Krém čokoládový
35 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 250gramůVišně
- 250mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 100gramůMáslo čerstvé
- 120gramůČokoláda mléčná
- 1lžíceRum
- 60gramůCukr moučkový
- 200gramůPiškoty dětské kulaté
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
3920 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
225 g
Sacharidy
323 g
Vláknina
11 g
Cukr
150 g
Postup přípravy
- 1Ve vodní lázni ušleháme cukr s vejci do zhoustnutí. Rozlámanou čokoládu nahřejeme ve vodní lázni, přidáme máslo, rum a utřeme. Oboje poté smícháme, vmícháme nastrouhané piškoty a krém rozdělíme do jednoporcových misek. Necháme 4 hodiny vychladit a před podáváním jej ozdobíme šlehačkou a višněmi.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.