Krém čokoládový s ovocem
20 min.

Ingredience
- Pod krém
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 2lžíceKakao - prášek
- 3lžíceCukr moučkový
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžíceKoňak Godet Peardise
- 1šálekMandle
- 0,13litrSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
931 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
71 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
11 g
Cukr
41 g
Postup přípravy
- 1Ovoce nakrájíme, rozdělíme do misek a dáme vychladit.
- 2Cukr utřeme s máslem, kakaem a žloutky, ochutíme koňakem a zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků a polovinu našlehané smetany.
- 3Krém rozdělíme do misek na ovoce, ozdobíme zbylou šlehačkou a posypeme mandlemi, které jsme opražili s cukrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.