Krém rumový
20 min.
Ingredience
- 2lžíceCukr krupice
- 50gramůMandle
- 120gramůCukr moučkový
- 4kusyVaječný žloutek slepičí
- 2lžíceRum
- 0,25litrSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
523 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
35 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
2 g
Cukr
37 g
Postup přípravy
- 1Žloutky utřeme s cukrem do pěny, přilijeme rum a přimícháme ušlehanou smetanu.
- 2Krém rozdělíme do pohárů a posypeme oloupanými a nasekanými mandlemi, které jsme opražili s trochou cukru.
- 3Do krému můžeme kromě rumu přidat ještě citronovou kůru a vanilkový cukr.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.