Krém z mascarpone a lékořice

35 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
590 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
44 g
Sacharidy
30 g
Cukr
26 g
Vápník
271 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krém připravujeme jeden den před podáváním.
  • 2
    Lékořici namočíme s trochou vody, přidáme cukr a při nízké teplotě zahříváme. Plátky želatiny mezitím namočíme do studené vody a vymačkáme. Potom kastrůlek sejmeme ze sporáku a přidáme želatinu. Mícháme, dokud se želatina nerozpustí a poté směs necháme vychladnout.
  • 3
    Do vychladlé směsi vmícháme mascarpone, krém rozdělíme do misek a dáme na 24hodin do lednice.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.