Krémová rybí polévka

45 min.
Norsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
23 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle opečeme nadrobno nakrájený pórek a cibuli doměkka. Přidáme na kostičky nakrájené brambory a mouku. Za stálého míchání přilijeme asi 0,75 l vody, osolíme, opepříme a přivedeme k varu.
  • 2
    Vaříme cca 15-20 minut, až jsou brambory měkké.
  • 3
    Přidáme loupané, předvařené krevety a na menší kousky nakrájenou uzenou rybu bez kostí.
  • 4
    Ještě asi 5 minut povaříme než vmícháme smetanu, již nevaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.