Krémový pudink

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
569 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
28 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
1 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko, máslo, cukr, žloutky, mleté mandle a škob ušleháme v páře na hustý krém. Odstavíme z ohně, ochutíme citronovou kůrou a vanilkovým cukrem, necháme za občasného zamíchání vychladnout.
  • 2
    Potom do krému zamícháme sníh, ušlehaný ze 6 bílků.
  • 3
    Dno a stěny formy vyložíme částí piškotů. Zbylé piškoty rozlámeme na kousky a zamícháme do pudinkové hmoty.
  • 4
    Pudink vaříme v páře hodinu. Podáváme se zmrzlinou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.