Kremrole ze zakysané smetany
35 min.
Ingredience
- 250gramůZakysaná smetana
- 1kusVejce slepičí
- 250gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 250mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
834 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
59 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Z hladké mouky, zakysané smetany, vejce, nakrájeného másla a špetky soli vypracujeme těsto. Necháme je chvíli v chladničce odpočinout.
- 2Z těsta tvoříme obvyklým způsobem kremrole a pečeme je ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.
- 3Upečené kremrole po vychladnutí naplníme ušlehanou smetanou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.