Křen houskový
0 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1lžíceKřen
- 1špetkaCukr krupice
- 2kusyŽemle tuková
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 0,25litrHovězí vývar základní
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
3 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
492 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Žemle oloupeme, nakrájíme, vložíme do misky, zalijeme horkým vývarem a necháme asi 1/4 hodiny stát.
- 2Potom je trochu vymačkáme, prolisujeme, přidáme nastrouhaný křen, citrónovou šťávu, sůl, cukr a důkladně promícháme.
- 3Podáváme k vařenému hovězímu masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.