Křen houskový

0 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1špetkaSůl
    • 1lžíceKřen
    • 1špetkaCukr krupice
    • 2kusyŽemle tuková
    • 1lžičkaCitronová šťáva
    • 0,25litrHovězí vývar základní
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
3 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
492 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žemle oloupeme, nakrájíme, vložíme do misky, zalijeme horkým vývarem a necháme asi 1/4 hodiny stát.
  • 2
    Potom je trochu vymačkáme, prolisujeme, přidáme nastrouhaný křen, citrónovou šťávu, sůl, cukr a důkladně promícháme.
  • 3
    Podáváme k vařenému hovězímu masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.