Křen jablečný
0 min.
Ingredience
- 1lžíceKřen
- 1špetkaCukr krupice
- 1decilitrHovězí vývar základní
- 1špetkaSůl
- 5kusůJablka
- 1lžičkaCitronová šťáva
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
142 g
Vláknina
19 g
Cukr
106 g
Postup přípravy
- 1Jablka oloupeme a nastrouháme najemno, přidáme nastrouhaný křen, sůl a zalijeme vařícím vývarem z masa nebo vařící vodou.
- 2Necháme vychladnout, dochutíme cukrem a citrónovou šťávou.
- 3Podáváme k vařenému hovězímu masu, ovaru a rybám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.