Křenová omáčka bešamelová
30 min.
Ingredience
- 200mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 40gramůBešamel
- 150mililitrůZakysaná smetana
- 40gramůKřen
- 5gramůSůl
- 4gramyCukr krupice
- 20mililitrůOcet vinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
164 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
14 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
340 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce nalijeme smetanu, přidáme bešamel a přivedeme k varu. Povaříme 15 minut, osolíme, přidáme zakysanou smetanu, nastrouhaný čerstvý křen, zakápneme octem, podle chuti osladíme a povaříme do zhoustnutí.
- 2Tuto omáčku podáváme ke grilovaným rybám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.