Křenová omáčka s jablky
0 min.
Ingredience
- 30gramůKřen
- 100mililitrůBujón hovězí
- 1špetkaSůl
- 10mililitrůCitronová šťáva
- 1špetkaCukr moučkový
- 300gramůJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
86 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
1 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Křen a oloupaná jablka nastrouháme na jemno, vložíme do misky a zalijeme horkým hovězím bujónem. Ochutíme solí, cukrem a zakapeme citronovou šťávou. Promícháme a můžeme podávat.
- 2Tato omáčka je vhodná k rybím pokrmům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.