Křenová pomazánka z Lučiny
27 min.
Ingredience
- 4krajíceChléb celozrnný pšeničný
- 1kusVejce slepičí
- 500mililitrůVoda pitná
- 4lžíceZakysaná smetana
- 1lžíceKřen
- 1špetkaSůl
- 120gramůLučina smetanový sýr
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
267 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
13 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1V misce utřeme sýr se zakysanou smetanou a směs podle chuti osolíme.
- 2Oloupaný křen nastrouháme a vmícháme do sýrové směsi.
- 3Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme.
- 4Pomazánku podáváme na tmavém chlebu a každou porci ozdobíme plátky uvařeného vejce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.