Křenová žemlová

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
780 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
28 g
Sacharidy
104 g
Vláknina
972 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Střídku žemle nakrájíme na plátky, zalijeme studeným vývarem a necháme 20 minut stát.
  • 2
    Rozmícháme, osolíme a dáme vařit. Do vařícího vývaru přilijeme za stálého míchání smetanu a krátce povaříme.
  • 3
    Do hotové omáčky zamícháme nastrouhaný křen, máslo a dochutíme cukrem a citrónovou šťávou.
  • 4
    Podáváme k vařenému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.