Křenový dip s bezlepkovou majonézou

10 min.
Česká republika

Ingredience

    • 20gramůKřen
    • 120gramůMajonéza bezlepková
    • 120gramůJogurt bílý
    • 3špetkySůl
    • 3špetkyPepř bílý
    • 1lžičkaCukr moučkový
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
824 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
82 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
954 mg
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný a omytý křen nastrouháme do misky. V druhé míse si vymícháme bezlepkovou majonézu s bílým jogurtem, solí, cukrem a bílým pepřem. Poté přimícháme nastrouhaný křen. Dip podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.