Krevetová polévka
50 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1000mililitrůHovězí vývar základní
- 6gramůPaprika mletá sladká
- 250gramůKrevety tygří - loupané
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
19 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
310 mg
Postup přípravy
- 1Čerstvé krevetky dobře omyjeme a vaříme 10-15 minut.
- 2Po vychladnutí je očistíme od střívka.
- 3Připravíme si jíšku z mouky a másla (polovina dávky másla), kterou přelijeme masovým vývarem. Dobře promícháme a necháme 20 minut vařit. Do hotové polévky přidáme maso z krevet, sůl a mletou papriku zpěněnou na másle.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
test222
ne 25. 9. 2016
Krevetová polévka
Receptu nerozumím..