Krevetová polévka s okurkou a koriandrem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
84 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
1 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salátovou okurku oloupeme a nakrájíme na plátky. Oloupanou cibuli podélně rozpůlíme a nakrájíme na tenčí plátky.
  • 2
    V hrnci přivedeme k varu 1,5l vody, přidáme kostku bujonu a necháme ji rozpustit. Přidáme okurku, cibuli a vyloupané krevety. Znovu přivedeme k varu a povaříme asi 2 minuty.
  • 3
    Do polévky vsypeme nasekanou petrželku a koriandrovou nať. Nakonec přidáme nadrobno nakrájenou chilli papričku.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.