Krevetové jarní závitky s vietnamskou omáčkou

45 min.
Vietnam

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
67 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si omáčku – česnek, chilli papričku bez semínek, zázvor, třtinový cukr, rybí omáčku a limetkovou šťávu rozmixujeme dohladka.
  • 2
    Nudle vaříme 15 minut doměkka. Poslední minutu přidáme oloupané krevety a fazolky.
  • 3
    Salát natrháme na kousky, mátu nasekáme na jemno. Mrkev a okurku nastrouháme nahrubo.
  • 4
    Rýžový papír potopíme na 10 sekund do horké vody a poté ho umístíme na čistou utěrku. Dáme na něj trochu máty a krevet, salát, nudle, mrkev, okurku a nakonec fazolky. Zamotáme podle návodu na obalu.
  • 5
    Krevetové závitky podáváme s omáčkou diagonálně přepůlené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.