Krevetové potěšení
25 min.
Ingredience
- 2kusyVaječný bílek slepičí
- 2lžíceKoriandr čerstvý
- 4krajíceChléb toastový
- 2lžíceMaizena - kukuřičný škrob
- 2lžíceOlej rostlinný
- 100gramůKrevety tygří
- 0,5lžičkaCukr krupice
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
6 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Vytvoříme si směs z krevet a to tak, že vyloupané krevety rozmělníme, smícháme s 1 bílkem a lžící škrobu, cukrem a solí a nakonec jemně nasekaným koriandrem.
- 2Toustový chléb nakrájíme na čtverce, které potřeme směsí bílku a škrobu.
- 3Ve woku prudce rozehřejeme olej a osmažíme v něm tousty. Když smažíme druhou stranu, umístíme krevetovou směs na vrch toustu a ještě jednou krátce osmažíme i se směsí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.