Krevetový salát s papájou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
147 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
4 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a vyloupané krevety uvaříme.
  • 2
    Pokrájené chilli papričky bez semínek, drobně nakrájené cibulky smícháme s rybí omáčkou, limetkovou šťávou, cukrem a olejem. Mícháme, až se cukr rozpustí.
  • 3
    Papáju oloupeme, zbavíme semen, pokrájíme na plátky a v míse smícháme s krevetami.
  • 4
    Misky vyložíme roketou a rukolou, vložíme porci krevet s papájou, nalijeme dresink a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.