Krevety s česnekovou omáčkou
30 min.
Ingredience
- 4špetkyTymián
- 1kusFeferony
- 2špetkySůl
- 3lžíceOlej olivový
- 2lžíceRozmarýn
- 2stroužkyČesnek
- 800gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 2špetkyPepř černý mletý
- 300gramůKrevety tygří - loupané
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
131 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
7 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Krevety očistíme, česnek nakrájíme na kousky, feferonku na kolečka a bylinky potrháme. Na oleji osmahneme česnek, feferonku, bylinky a potom opečeme krevety ze všech stran. Krevety vyjmeme a udržujeme v teple.
- 2Rajčata necháme okapat, potom je rozmačkáme, přidáme na pánev a asi 10 minut dusíme, ochutíme oslí, pepřem a na talíři krevety polijeme omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.