Krevety s řeřichou

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
17 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
870 mg
Cukr
528 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Loupané krevety omyjeme, odlomíme hlavičky a ocásky, nasypeme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a 5 minut vaříme. Krevety poté scedíme, necháme vychladnout, lístky koriandru nasekáme na jemno, řeřichu natrháme na menší kousky. Limetkovou šťávu smícháme s panenským olejem, polovinou polijeme krevety. Na talíře rozdělíme lístky řeřichy, pokapeme druhou polovinou šťávy, na ně upravíme krevety a posypeme koriandrem.
  • 2
    Před podáváním vychladíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.