Krevety ve filetech z pražmy královské

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
692 kcal
Bílkoviny
67 g
Tuky
20 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
45 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z pražmy připravíme filety, podélně rozřízneme tak, aby na jedné straně zůstaly spojené. Volné části spojíme tak, abychom vytvořili tvar srdce, do každého vložíme 2 vyloupané krevety zbavené střívka.
  • 2
    Upevníme párátkem, přemístíme do pekáče vyloženého pečicím papírem, potřeme olejem a pečeme v troubě předehřáté na 190C cca 12min.
  • 3
    Mezitím očistíme fenykl, nakrájíme na tenké plátky a na lžičce rozpáleného oleje cca 2-3min orestujeme. Pokapeme šťávou vylisovanou z půlky pomeranče, teplotu zvýšíme, ochutíme solí a pepřem.
  • 4
    Po 1min odstavíme, přidáme oloupané dílky pomeranče, rozdělíme na talíře, poklademe hotovými srdíčky z ryby a podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.