Krjušon fantazie, ruský sváteční alkoholický nápoj

20 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
194 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ovoce oloupeme, zbavíme pecek a jádřinců, menší ovoce překrojíme, větší rozkrájíme na plátky a vše vložíme do teriny. Zasypeme cukrem, přelijeme koňakem a citrónovou šťávou, terinu zakryjeme, ovocnou směs necháme v chladnu asi 2 hodiny rozležet.
  • 2
    Před podáváním přilijeme vychlazené bílý vermut a bílé přírodní víno. Směs lehce promícháme.
  • 3
    Ovoce rozdělíme do skleniček, zalijeme vlastní šťávou a podle chuti doplníme sodovkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.